Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

DAB Nova Salt M-A

2 beoordelingen
loading
tick
Gratis verzending
tick
Morgen in huis
tick
2 jaar garantie
tick
Klanten beoordelen ons met een 4.6/5
Aantal
loading
Aantal
loading

Productinformatie

Specificaties overzicht

Specificaties

Algemene informatie

Fysieke eigenschappen

Technische informatie

Functionaliteiten

Soorten water dat deze pomp kan pompen

Opbrengsttabel
Persaansluiting: 1 ¼"
  • 5 m. Pump capacity start 1.43 m³/h
  • 4 m. Pump capacity start 2.83 m³/h
  • 3 m. Pump capacity start 4.41 m³/h
  • 2 m. Pump capacity start 5.54 m³/h
  • 1 m. Pump capacity start 6.95 m³/h
  • 0 m. Pump capacity start 8.25 m³/h
  • Pomp type

DAB

DAB is een van de meest verkochte waterpomp merken onder consumenten maar ook professionals. Deze pompen hebben een zeer hoge kwaliteitsnorm. Voordat een pomp op de markt komt wordt elk exemplaar handmatig getest door een werknemer. Alleen op deze manier kan DAB u de hoogste kwaliteit garanderen. DAB heeft voor bijna elke situatie een oplossing. Of het nou een industriële toepassing is, of gewoon het beregenen van uw tuin. De professionele kwaliteit van DAB ziet u ook terug in de consumenten lijn. Vaak zijn de DAB pompen die we vervangen voor mensen al meer dan tien jaar oud.

Vlotter

Deze dompelpomp is voorzien van een vlotter. Deze vlotter zorgt ervoor dat de dompelpomp automatisch in- en uitschakelt. Elke pomp heeft zijn eigen variabelen, wat betreft het niveau waarop de pomp zal inschakelen of uitschakelen. Robuuste vuilwaterpompen hebben vaak een hoog inschakel niveau en een hoog uitschakel niveau. Ze zullen relatief laat gaan werken en relatief vroeg ophouden. In tegenstelling tot een vlakzuiger die al eerder inschakelt en pas laat uitschakelt. Kijk voor deze variabelen bij de specificaties van de pomp. Er zijn drie soorten vlotters. Een drijvende vlotter, die aan een kabel zit, een vlotterarm en een interne vlotter. De drijvende vlotter heeft ruimte nodig, aangezien deze in alle richtingen kan bewegen. De vlotterarm heeft al minder ruimte nodig, aangezien deze alleen van boven naar beneden beweegt en in de regel dus ook meer bedrijfszeker is. Tot slot is er de interne vlotter. Deze is in de pomp gebouwd en heeft de minste ruimte nodig. Deze interne vlotters zien we vooral terug in de vlakzuiger pompen, die meestal in kleine ruimten moet fungeren.

Beoordelingen van klanten

Koen
Geplaatst op 13-08-2021 Pomp spoelwater van waterverzachter weg

Een waterverzachter in de kelder. Spoelwater in een reservoir. Andere pompen meestal al na enkele weken defect. Deze houdt het voorlopig in ieder geval langer vol.

kris
Geplaatst op 14-06-2016 Goed resultaat

Deze pomp lijkt efficiënt te werken. De vlotter gaat correct op en af. Of de pomp duurzaam is en lang zal meegaan moeten we afwachten.

2 beoordelingen

Downloads

DAB Nova Salt M-A DAB Nova Salt M-A
239,00