Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

CV pomp

Uw verwarmingssysteem voorzien van (warm) water, bekijk dan hier de CV pompen. Bekijk CV pompen

Dompelpomp

Ideaal om uw ondergelopen kelder of kruipruimte droog te pompen. Bekijk dompelpompen

Hydrofoorpomp

Gebruik een hydrofoorpomp om de waterdruk te verhogen en tuinberegening. Bekijk hydrofoorpompen

Grundfos Waterpomp

In 1944 werd het bedrijf opgericht in Bjerringbro te Denemarken onder de naam Bjerringbro Die-casting Foundry and Machine Factory. Dat veranderde in 1960 naar Grundfoss (destijds de naam van een product). Zeven jaar later werd de tweede ‘s’ achterwege gelaten, waardoor het Grundfos werd. In de loop der jaren is Grundfos uitgegroeid tot dé wereldwijde marktleider in waterpompen. De Grundfos Group bestaat uit meer dan 80 bedrijven in meer dan 55 verschillende landen.

Het Deense merk produceerde tijdens de tweede wereldoorlog al haar eerste waterpompen. Zo’n 80 jaar later is dat niet veranderd. Het merk is elk jaar bezig om haar producten te verbeteren op alle mogelijke manieren. Daarnaast zorgen hun energie efficiënte waterpompen voor comfort, zorgen ze voor drinkwater, verwijderen ze afvalwater en helpen ze boeren met de bewatering van hun gewassen. Al sinds 1945 ontwikkelt Grundfos hun producten verder tot de perfecte pomp.

Grundfos zet de standaard en blijft grensverleggend als het gaat om energie efficiëntie. Op die manier probeert het daadwerkelijk een verschil te maken in de wereld waarin we leven. Wij bieden verschillende soorten Grundfos pompen aan; van hydrofoorpompen tot CV pompen. Bekijk ze snel.