Circulatiepomp vervangen - Vervangtabel

Met een nieuwe circulatiepomp bespaart u tot € 170 per jaar aan energiekosten t.o.v. een oude circulatiepomp met een vast vermogen.

  • Tot 70% zuiniger dan CV pompen met een vast vermogen
  • Tot € 170 per jaar terugverdiend
  • Uw Evosta 2 al in ong. 11 maanden terugverdiend!
  • Zeer beperkte beschikbaarheid!

Bestel vandaag uw circulatiepomp en bespaar tot € 170 per jaar*

*Berekend met de gemiddelde energieprijs in september 2022: €0,54 per kWh. Oude circulatiepompen met een vast vermogen verbruiken veel meer stroom dan de circulatiepompen van nu. Hoe ouder uw huidige pomp, des te meer u zult besparen op energiekosten met een nieuwe circulatiepomp.

Kies het merk van uw huidige circulatiepomp en vind uw zuinige vervanger:

Hoe vervang ik een circulatiepomp?

Waarom een DAB circulatiepomp?

De DAB circulatiepompen zijn voorzien van een geïntegreerde frequentieregelaar. Deze regelaar zorgt ervoor dat het toerental van de pomp automatisch wordt geregeld en zit daardoor niet vast aan de 3 snelheden van de conventionele pompen. Dit zorgt voor een energiebesparing van gemiddeld 70% per jaar! De drie DAB Evosta circulatiepompen die wij aanbieden zijn de meest doorgaande pompen voor huishoudelijke situaties.

Energie besparen met een nieuwe circulatiepomp

De circulatiepomp is één van de grootste energieverbruikers van uw huishouden. Dit komt omdat de circulatiepomp in de meeste gevallen continu moet draaien om de watercirculatie mogelijk te maken. Een conventionele circulatiepomp, waar zo’n 80% van de woningen nog mee uitgerust zijn, verbruikt jaarlijks gemiddeld 450 kWh aan energie. De gemiddelde energieprijs in België is €0,54 per kWh (gemeten in september 2022). Jaarlijks betaalt u voor een oude circulatiepomp zo'n € 243 aan elektriciteitskosten.

De circulatiepompen die wij is ons assortiment voeren, de DAB Evosta circulatiepompen, zijn zéér energiezuinig. Deze circulatiepompen zijn voorzien van een A-label, zijn frequentiegeregeld en verbruiken jaarlijks gemiddeld 135 kWh aan energie (€72,90). Dat is een besparing van 70% per jaar, ofwel € 170,10 per jaar.

Dat houdt in dat u de aanschaf DAB Evosta pomp al binnen 11 maanden heeft terugverdiend. En dan begint voor u de grote besparing.

Vaak krijgen wij mensen aan de lijn, waarbij de CV pomp al is kapot gegaan. Toch kan het uiterst lucratief zijn als u, uw CV pomp, Circulatiepomp of Vloerverwarmingspomp al vervangt voordat deze kapot is. Start nu met besparen!