EL Pompen

Lees meer

Elpumps is een Europese fabrikant van waterpompen die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om goederen van de hoogste kwaliteit te produceren. We mogen het met trots ons huismerk noemen, gezien de mooie prijs-kwaliteitverhouding en het brede assortiment aan pompen die wij aanbieden van Elpumps. Meer informatie »

EL Pumps Waterpompen

Het merk is 25 jaar geleden opgericht in Zwitserland, maar de productie- en ontwikkelingscentrum bevindt zich weer in Hongarije. Elpumps is een belangrijke speler geworden in de Hongaarse pompproductie en waterbeheer door te profiteren van de zich uniform ontwikkelende Europese markt.

We mogen het met trots ons huismerk noemen, gezien de mooie prijs-kwaliteitverhouding en het brede assortiment aan pompen die wij aanbieden van Elpumps. De producten van Elpumps worden naast Nederland nu ook in een aantal Europese landen verkocht, waaronder Oostenrijk, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Slovenië, Zweden en Rusland.

Internationale onderneming

Het moederbedrijf is begonnen als een familiebedrijf en is bijna drie decennia geleden door de huidige eigenaren opgericht. Dankzij een snelle en stabiele groei ontwikkelde het bedrijf zich sinds de eeuwwisseling tot een internationale onderneming.

De belangrijkste doelstelling van de onderzoeksdivisie van Elpumps is het continu moderniseren en ontwikkelen van het Elpumps productportfolio door gebruik te maken van nieuwe technologieën en moderne materialen met betere specificaties. De beproefde en betrouwbare technologieën die het merk in haar producten gebruikt, verlangen daarom alleen verbetering om een efficiëntere en comfortabelere werking en een hoger prestatieniveau te kunnen bieden.