Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

Beregeningspomp

Voorzie uw tuin/gazon van voldoende water met een beregeningspomp. Bekijk beregeningspompen

Hydrofoorpomp

Gebruik een hydrofoorpomp om de waterdruk te verhogen, regenwatervoorziening in huis en tuinberegeni Bekijk hydrofoorpompen

Dompelpomp

Ideaal om uw ondergelopen kelder of kruipruimte droog te pompen. Bekijk dompelpompen

Bronpomp

Voor plaatsing in diepe waterbronnen en geschikt voor tuinberegening en regenwatervoorziening in hui Bekijk bronpompen

EL Pumps Waterpompen

Het merk is 25 jaar geleden opgericht in Zwitserland, maar de productie- en ontwikkelingscentrum bevindt zich weer in Hongarije. Elpumps is een belangrijke speler geworden in de Hongaarse pompproductie en waterbeheer door te profiteren van de zich uniform ontwikkelende Europese markt.

We mogen het met trots ons huismerk noemen, gezien de mooie prijs-kwaliteitverhouding en het brede assortiment aan pompen die wij aanbieden van Elpumps. De producten van Elpumps worden naast Nederland nu ook in een aantal Europese landen verkocht, waaronder Oostenrijk, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Slovenië, Zweden en Rusland.

Internationale onderneming

Het moederbedrijf is begonnen als een familiebedrijf en is bijna drie decennia geleden door de huidige eigenaren opgericht. Dankzij een snelle en stabiele groei ontwikkelde het bedrijf zich sinds de eeuwwisseling tot een internationale onderneming.

De belangrijkste doelstelling van de onderzoeksdivisie van Elpumps is het continu moderniseren en ontwikkelen van het Elpumps productportfolio door gebruik te maken van nieuwe technologieën en moderne materialen met betere specificaties. De beproefde en betrouwbare technologieën die het merk in haar producten gebruikt, verlangen daarom alleen verbetering om een efficiëntere en comfortabelere werking en een hoger prestatieniveau te kunnen bieden.