Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

Dompelpomp

Ideaal om uw ondergelopen kelder of kruipruimte droog te pompen. Bekijk dompelpompen

Beregeningspomp

Voorzie uw tuin/gazon van voldoende water met een beregeningspomp. Bekijk beregeningspompen

Hydrofoorpomp

Gebruik een hydrofoorpomp om de waterdruk te verhogen, regenwatervoorziening in huis en tuinberegeni Bekijk hydrofoorpompen

Bronpomp

Plaatsing in diepe waterbronnen, geschikt voor tuinberegening en regenwatervoorziening in huis Bekijk bronpompen

Einhell Waterpomp

Het merk Einhell is in 1964 opgericht in Duitsland. Bijna 60 jaar later telt Einhell ongeveer 40 vestigingen door Europa heen. Dit Duitse merk is niet weg te denken uit de Benelux. Goede kwaliteit producten met een onverslaanbare prijs- kwaliteit verhouding en een goede service, dat is waar Einhell voor staat.

Net voor de 25e verjaardag van Einhell Benelux is er besloten om met het oog op de toekomst Einhell Benelux en Einhell Frankrijk samen te voegen in een nieuw bedrijf: Einhell SAS. Het geeft de grootte van het Duitse merk aan.

De producten van het bedrijf worden in meer dan 90 landen verkocht. Zoals het bedrijf dan ook zelf zegt: ‘Na een halve eeuw Einhell staat de nieuwe slogan van Einhell niet alleen voor de toekomst, maar ook voor het verleden: Einhell, Well done.’.

Einhell is dus een garantie voor goede kwaliteit producten en probeert ieder jaar weer te innoveren. Onze ruime assortiment aan Einhell producten kunt u op deze pagina vinden. Deze kwalitatief hoogwaardige pompen van Einhell hebben een lange levensduur.