Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

DAB FEKA 600 M-A

40 beoordelingen
Beste keuze
Wegpompen van vuilwater
239,00
199,00
-17%
tick
Gratis verzending
tick
Morgen in huis
tick
2 jaar garantie
tick
Klanten beoordelen ons met een 4.6/5
Aantal
loading
Aantal
loading

Tip van onze productspecialist

Tip van onze productspecialist

Productinformatie

Specificaties overzicht

Specificaties

Algemene informatie

Fysieke eigenschappen

Technische informatie

Functionaliteiten

Soorten water dat deze pomp kan pompen

DAB

DAB is een van de meest verkochte waterpomp merken onder consumenten maar ook professionals. Deze pompen hebben een zeer hoge kwaliteitsnorm. Voordat een pomp op de markt komt wordt elk exemplaar handmatig getest door een werknemer. Alleen op deze manier kan DAB u de hoogste kwaliteit garanderen. DAB heeft voor bijna elke situatie een oplossing. Of het nou een industriële toepassing is, of gewoon het beregenen van uw tuin. De professionele kwaliteit van DAB ziet u ook terug in de consumenten lijn. Vaak zijn de DAB pompen die we vervangen voor mensen al meer dan tien jaar oud.

Vlotter

Deze dompelpomp is voorzien van een vlotter. Deze vlotter zorgt ervoor dat de dompelpomp automatisch in- en uitschakelt. Elke pomp heeft zijn eigen variabelen, wat betreft het niveau waarop de pomp zal inschakelen of uitschakelen. Robuuste vuilwaterpompen hebben vaak een hoog inschakel niveau en een hoog uitschakel niveau. Ze zullen relatief laat gaan werken en relatief vroeg ophouden. In tegenstelling tot een vlakzuiger die al eerder inschakelt en pas laat uitschakelt. Kijk voor deze variabelen bij de specificaties van de pomp. Er zijn drie soorten vlotters. Een drijvende vlotter, die aan een kabel zit, een vlotterarm en een interne vlotter. De drijvende vlotter heeft ruimte nodig, aangezien deze in alle richtingen kan bewegen. De vlotterarm heeft al minder ruimte nodig, aangezien deze alleen van boven naar beneden beweegt en in de regel dus ook meer bedrijfszeker is. Tot slot is er de interne vlotter. Deze is in de pomp gebouwd en heeft de minste ruimte nodig. Deze interne vlotters zien we vooral terug in de vlakzuiger pompen, die meestal in kleine ruimten moet fungeren.

Beoordelingen van klanten

Eric Noels
Pomp voldoet voor 100% aan de verwachtingen

Ik kocht deze pomp om het regenwater vanuit mijn opvangvat over te pompen naar mijn serre die 50m verderop en 2 meter hoger staat. Probleem met klassieke regenwaterpompen is dat ze te snel verstopt raken door blaadjes en ander vuil dat in het regenwater opvangvat terecht komt door vooral vogels. Met deze pomp worden blaadjes en vuil mee weggepompt zonder probleem en is de betrouwbaarheid van het overpompen van regenwater nu gegarandeerd en het overlopen van het opvangvat achter de rug. Mvg, Eric

MB
Prima

Pomp werkt super goed. Ook heel snelle en goede feedback van verkoper

Robert Emons
DEB FEKA 600

De vorige pomp was hetzelfde type en heeft 14 jaar zijn werk goed gedaan, als deze zolang meegaat dat ben ik content.

40 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Wat doet een vlotter en wat kan ik ermee?

Indien ik de vlotter gebruik, op welk waterniveau schakelt de pomp dan automatisch in en uit?

In welke situaties kan ik deze pomp inzetten?

Wat is het verschil tussen de Maxima 18000, de DAB NOVA 300 M-A en de DAB FEKA 600 M-A?

Kan deze pomp in kleine ruimtes worden geplaatst?

Wordt de pomp gebruiksklaar geleverd?

Wat wordt er allemaal geleverd in dit pakket?

Downloads

DAB FEKA 600 M-A DAB FEKA 600 M-A
239,00 199,00