Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

DAB Kit Divertron X-S 900 M

27 beoordelingen
loading
tick
Gratis verzending
tick
Overmorgen in huis
tick
2 jaar garantie
tick
Klanten beoordelen ons met een 4.6/5
Aantal
Aantal

Tip van onze productspecialist

Tip van onze productspecialist

Productinformatie

Specificaties overzicht

Specificaties

Algemene informatie

Fysieke eigenschappen

Technische informatie

Functionaliteiten

Soorten water dat deze pomp kan pompen

Opbrengsttabel
Aanzuigaansluiting: 1"
Persaansluiting: 1"
Aantal waterpunten: 5+
 • 45 m. Pump capacity start 0.3 m³/h
 • 40 m. Pump capacity start 1.7 m³/h
 • 35 m. Pump capacity start 2.5 m³/h
 • 30 m. Pump capacity start 3.1 m³/h
 • 25 m. Pump capacity start 3.6 m³/h
 • 20 m. Pump capacity start 4.1 m³/h
 • 15 m. Pump capacity start 4.55 m³/h
 • 10 m. Pump capacity start 5 m³/h
 • 5 m. Pump capacity start 5.4 m³/h
 • 0 m. Pump capacity start 5.7 m³/h
 • Pomp type

DAB

DAB is een van de meest verkochte waterpomp merken onder consumenten maar ook professionals. Deze pompen hebben een zeer hoge kwaliteitsnorm. Voordat een pomp op de markt komt wordt elk exemplaar handmatig getest door een werknemer. Alleen op deze manier kan DAB u de hoogste kwaliteit garanderen. DAB heeft voor bijna elke situatie een oplossing. Of het nou een industriële toepassing is, of gewoon het beregenen van uw tuin. De professionele kwaliteit van DAB ziet u ook terug in de consumenten lijn. Vaak zijn de DAB pompen die we vervangen voor mensen al meer dan tien jaar oud.

Automatische in- / uitschakeling

Deze pomp schakelt automatisch in of uit, wanneer u ergens een waterpunt openzet, dat is aangesloten op de pomp. In veel gevallen biedt het een groot voordeel, dat uw pomp automatisch in- en uitschakelt. Bijvoorbeeld bij beregening, wanneer u een handpistool gebruikt. Als u regenwater gebruikt, om uw toilet of wasmachine te voorzien van water. Zeker ook als u uw waterdruk in huis wilt verhogen. Anders dan bij een standaard beregeningspomp, 'merkt' een hydrofoorpomp, door een drukverschil, of u één of meerdere waterpunten open of dicht zet. Zo weet de pomp dat hij moet gaan lopen of juist moet stoppen. De standaard hydrofoorpompen (welke op een tank staan gemonteerd) hebben een mechanische schakelaar. De meer geavanceerdere hydrofoorpompen, hebben een elektronische schakelaar. Beide systemen hebben hun voor- en nadelen. De mechanische schakelaar is betrouwbaar, maar niet / moeilijk in te stellen. De elektronische variant is in te stellen, maar wel afhankelijk van elektra.

Droogloopbeveiliging

De naam zegt het al. Deze pomp is beveiligd tegen drooglopen. De meeste pompen kunnen niet lang of niet droog draaien. Vaak resulteert dit in het direct doorbranden en / of vastlopen van de pomp. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als de bron droogstaat en de pomp niet meer in staat is om water aan te zuigen. Pompen die hier vooral gevoelig voor zijn, zijn beregeningspompen of hydrofoorpompen. Sommige bronpompen en wat geavanceerdere beregeningspompen hebben een standaard ingebouwde droogloopbeveiliging. Een pomp die dit niet standaard heeft is makkelijk uit te rusten met een droogloopbeveiliging, bijvoorbeeld door middel van een losse droogloopbeveiliging of DAB Control-D. Hiermee sluit u gegarandeerd uit, dat uw hydrofoorpomp of beregeningspomp droogloopt.

Pakket

Bij veel pompen bieden we een pakket aan. Dit is vooral bedoeld om u zo snel en goed mogelijk uw doel te bewerkstelligen. Wanneer u een vervangende pomp zoekt, voor een bestaande situatie, dan kunt u altijd kiezen voor de losse pomp, die we aanbieden voor een lagere prijs (onder het pakket). Het pakket is samengesteld met accessoires, die ervoor zorgen dat uw product zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Tevens proberen we door deze accessoires de levensduur van uw pomp te verlengen, zodat u langer kunt genieten van uw aankoop.

Beoordelingen van klanten

Roel
Geplaatst op 29-01-2024 Geen lawaai meer

Eindelijk zijn wij verlost van het lawaai dat onze vorige pomp maakte. Deze stond in onze garage en maakte veel lawaai. Door de pomp in de put te plaatsen, wat vrij makkelijk was, zijn we verlost van dit kabaal.

Bart
Geplaatst op 17-12-2022 Correcte levering en kwaliteitspomp

Snelle en correcte levering zoals voorzien was. Eenvoudige installatie. Pomp nu een maand in gebruiken werk zeer goed. Kwaliteitspomp die zeer veel druk levert op het water.

Wouter
Geplaatst op 10-08-2022 Divertron X-S 1200 M

Snelle en correcte levering, vlotte en simpele installatie, werkt zoals het moet.

27 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Mag ik een drukvat aan deze pomp koppelen?

Downloads

DAB Kit Divertron X-S 900 M DAB Kit Divertron X-S 900 M
619,00