Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

DAB Feka VS 550 M-A

7 beoordelingen
loading
tick
Gratis verzending
tick
Morgen in huis
tick
2 jaar garantie
tick
Klanten beoordelen ons met een 4.6/5
Aantal
loading
Aantal
loading

Tip van onze productspecialist

Tip van onze productspecialist

Productinformatie

Specificaties overzicht

Specificaties

Algemene informatie

Fysieke eigenschappen

Technische informatie

Functionaliteiten

Soorten water dat deze pomp kan pompen

Opbrengsttabel
Persaansluiting: 2"
  • 7 m. Pump capacity start 2.49 m³/h
  • 6 m. Pump capacity start 6.09 m³/h
  • 5 m. Pump capacity start 9.98 m³/h
  • 4 m. Pump capacity start 12.8 m³/h
  • 3 m. Pump capacity start 15.3 m³/h
  • 2 m. Pump capacity start 17.7 m³/h
  • 1 m. Pump capacity start 19.8 m³/h
  • 0 m. Pump capacity start 19.8 m³/h
  • Pomp type

DAB

DAB is een van de meest verkochte waterpomp merken onder consumenten maar ook professionals. Deze pompen hebben een zeer hoge kwaliteitsnorm. Voordat een pomp op de markt komt wordt elk exemplaar handmatig getest door een werknemer. Alleen op deze manier kan DAB u de hoogste kwaliteit garanderen. DAB heeft voor bijna elke situatie een oplossing. Of het nou een industriële toepassing is, of gewoon het beregenen van uw tuin. De professionele kwaliteit van DAB ziet u ook terug in de consumenten lijn. Vaak zijn de DAB pompen die we vervangen voor mensen al meer dan tien jaar oud.

Vlotter

Deze dompelpomp is voorzien van een vlotter. Deze vlotter zorgt ervoor dat de dompelpomp automatisch in- en uitschakelt. Elke pomp heeft zijn eigen variabelen, wat betreft het niveau waarop de pomp zal inschakelen of uitschakelen. Robuuste vuilwaterpompen hebben vaak een hoog inschakel niveau en een hoog uitschakel niveau. Ze zullen relatief laat gaan werken en relatief vroeg ophouden. In tegenstelling tot een vlakzuiger die al eerder inschakelt en pas laat uitschakelt. Kijk voor deze variabelen bij de specificaties van de pomp. Er zijn drie soorten vlotters. Een drijvende vlotter, die aan een kabel zit, een vlotterarm en een interne vlotter. De drijvende vlotter heeft ruimte nodig, aangezien deze in alle richtingen kan bewegen. De vlotterarm heeft al minder ruimte nodig, aangezien deze alleen van boven naar beneden beweegt en in de regel dus ook meer bedrijfszeker is. Tot slot is er de interne vlotter. Deze is in de pomp gebouwd en heeft de minste ruimte nodig. Deze interne vlotters zien we vooral terug in de vlakzuiger pompen, die meestal in kleine ruimten moet fungeren.

RVS / Inox

RVS, oftewel roestvrij staal, wat ook wel Inox wordt genoemd, kan in sommige gevallen erg handig zijn. RVS wordt met name voorgeschreven in het geval van drinkwater. Drinkwater moet zuiver blijven en mag geen corrosie bevatten, daarom wordt RVS gebruikt. Tevens is een RVS pomp bestand tegen kalk. Kalk heeft de neiging om zich te hechten en dat gaat niet bij gladde RVS oppervlakten. De tegenhanger van RVS is meestal gietijzer en deze pompen kunnen corroderen. Daarom worden ze vooral ingezet voor beregening. Een laatste voordeel van RVS is dat het minder weegt dan gietijzer en dus makkelijker te verplaatsen is.

Beoordelingen van klanten

PETER BUYDENS
Geplaatst op 07-07-2023 KRACHTIGE POMP

PERFECTE EN SNELLE LEVERING GOED PRODUKT

Leon
Geplaatst op 06-11-2022 Perfect en tijdig aan huis geleverf

Produkt mag gezien worden, werkt zoals beschreven wordt, ben tevreden over het resultaat !

Franco
Geplaatst op 18-09-2022 Gemakkelijk plaatsing snelle levering

Fantastisch, werkt zoals beloofd. Levering was zeer snel en goed verpakt.

7 beoordelingen

Downloads

DAB Feka VS 550 M-A DAB Feka VS 550 M-A
399,00