Productinformatie hydrofoorpomp / regenwaterpomp

Een hydrofoorpomp is een pomp, die zelf water kan opzuigen uit een bron en wordt veelal ingezet om een tuin/gazon te besproeien of voordrukverhoging binnenshuis. Het water kan worden aangezogen uit een bron, sloot, vijver, etc. Tevens geschikt voor gebruik van regenwater in huis, voor toilet en/of wasmachine.

  • Eenvoudig beregenen vanuit elke bron
  • Perfect voor regenwatergebruik in huis
  • Voorkomt drinkwater verspilling
  • Bespaart op drinkwaterkosten
  • Levert meer voordruk van water in huis

SALE bij Waterpomp.be!

Top Deals met ruime kortingen mag u niet missen! Elke maand selecteert Waterpomp.be de meest verkochte waterpompen van dit moment en hangen er direct een hele scherpe prijs aan vast. Wij hebben de beste deals voor de waterpompen die u zoekt met onder andere verschillende A-merken van de beste kwaliteit en vaak ook tegen de laagste prijs. Dus wacht niet langer en bekijk deze TOP DEALS tegen de beste prijs!

Bent u van plan om het water uit uw vijver, zwembad of een ondergelopen kelder te pompen? Of zoekt u naar een manier om uw tuin te beregenen zonder verspilling van drinkwater? Wij hebben de beste deals op een rijtje gezet voor u.

Wij zijn meer dan alleen een webshop. Naast deze scherpe deals beschikken wij over deskundige adviseurs, een rijk gevulde blog met allerlei informatie en vriendelijk helpdesk personeel die u elke werkdag graag te woord staan. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing; wij staan graag voor u klaar!