Kies uw beregeningspomp in 3 stappen!

Het startpunt in tuinberegening is het bepalen welke soort sproeiers u nodig heeft. Volg deze 3 stappen:

Stap 1: soort sproeier

Welke sproeiers u gaat gebruiken: simpele waaiers, sprinklers of een handsproeier? Bij een waaier of sprinkler heeft u aan een standaard beregeningspomp genoeg. Bij een sproeier die op zichzelf in-/uitschakelt heeft u een automatische beregeningspomp nodig.

Stap 2: aantal sproeiers

Hoeveel sproeiers gaat gebruiken? Alle pompen kunnen 1 à 2 sproeiers tegelijk aansturen. Maar als er meer sproeiers aangesloten worden, dan is het verstandig om een krachtigere beregeningspomp te kiezen.

Stap 3: budget

Hoeveel wil ik uitgeven? We hebben een breed assortiment met verschillende merken die zich richten op verschillende prijsklassen. DAB hanteert de hoogst denkbare kwaliteit, wat resulteert in een hogere prijs. T.I.P., Tallas en Einhell richten zich meer op de consument tegen een scherpe prijs.
Top Deals bij Waterpomp.be!

Top Deals met ruime kortingen mag u niet missen! Elke maand selecteert Waterpomp.be de meest verkochte waterpompen van dit moment en hangen we hier direct een hele scherpe prijs aan vast. Wij hebben de beste deals voor de waterpompen die u zoekt met onder andere verschillende A-merken van de beste kwaliteit en vaak ook tegen de laagste prijs. Dus wacht niet langer en bekijk deze TOP DEALS tegen de beste prijs!

Bent u van plan om het water uit uw vijver, zwembad of een ondergelopen kelder te pompen? Of zoekt u naar een manier om uw tuin te beregenen zonder verspilling van drinkwater? Wij hebben de beste deals op een rijtje gezet voor u.

Wij zijn meer dan alleen een webshop. Naast deze scherpe deals beschikken wij over deskundige adviseurs, een rijk gevulde blog met allerlei informatie en vriendelijk helpdesk personeel die u elke werkdag graag te woord staan. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing; wij staan graag voor u klaar!