COVID-19 update: Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden, de vermelde levertijden kunnen langer zijn. Meer informatie »

Solden 2021

SOLDEN bij Waterpomp.be!

Om het jaar 2021 goed te beginnen, hebben wij een aantal niet te missen deals! Waterpomp.be is al langer dan 10 jaar het meest betrouwbaar als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. Deze nieuwjaarsknallers met ruime kortingen mag je niet missen! Om het nieuwe jaar flitsend te starten hebben wij de meest verkochte dompel- en CV-pompen op een rijtje gezet voor u in combinatie met de scherpste prijs. Wij hebben de beste deals voor de waterpomp die u zoekt met onder andere verschillende A-merken van de beste kwaliteit. Dus wacht niet langer en bekijk deze TOP DEALS en bestel vandaag uw dompelpomp of CV pomp tegen de beste prijs!

Bent u van plan om het water uit uw vijver, zwembad of een ondergelopen kelder te pompen? Of zoekt u naar een werkende CV-pomp? Wij hebben de beste deals op een rijtje gezet voor u.

Wij zijn meer dan alleen een webshop. Naast deze scherpe deals beschikken wij over deskundige adviseurs en vriendelijk helpdesk personeel die u elke werkdag graag te woord staan. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing; wij staan graag voor u klaar om tot een gepaste oplossing te komen!