Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*
Dé oplossing om uw waterdruk te verhogen!

Dé oplossing om uw waterdruk te verhogen!

Heeft u last van een lage waterdruk in uw woning? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk of heeft u een waterontharder geïnstalleerd en merkt u dat er minder waterdruk uit uw kraan komt? Een waterdrukverhoger, ofwel hydrofoorpomp, zorgt er simpelweg voor dat de waterdruk in de leiding wordt verhoogd.

Energiezuinig

✓ De stilste waterdruk verhoger

✓ Energiezuinig en frequentiegeregeld

✓ Schakelt automatisch in en uit

✓ Energiezuinig en geluidsarm

✓ Frequentiegeregeld en efficiënt

✓ Schakelt automatisch in en uit

✓ Energiezuinig en geluidsarm

✓ Frequentiegeregeld en efficiënt

✓ Schakelt automatisch in en uit

✓ Direct aan te sluiten op de pomp

✓ Voor een 22 mm waterleiding

✓ Incl. alle benodigde koppelstukken

Drukverhoger

Een drukverhoger zorgt ervoor dat de waterdruk in heel uw woning constant blijft, ongeacht hoeveel tappunten er tegelijkertijd open staan. U kunt dus genieten van een heerlijke waterstraal onder de douche, terwijl de wasmachine ook draait. De drukverhoger meet de druk in de waterleiding. Als deze wegvalt door het openen van een kraan, schakelt de drukverhoger automatisch in. De pomp schakelt automatisch uit zodra bij het dichtdraaien van de kraan de uitschakeldruk weer is bereikt.

DAB Esybox voor langdurig gebruik

Waterpompen gemaakt door DAB zijn zeer professioneel en energiezuinig. Niet alle pompen zijn geschikt om langdurig (langer dan 3 uur aaneengesloten) ingeschakeld te zijn. De DAB Esybox is hier wel geschikt voor. Deze kunt u met gemak non-stop laten draaien.

Plaatsing drukverhoger

Een drukverhoger wordt wordt tussen de waterleiding, meestal bij de watermeter geplaatst. Hier komt de waterleiding uw woning binnen, waardoor het een uitstekende plaats is om de waterdruk te verhogen. Het water gaat door de drukverhoger en wordt vervolgens met een hogere druk direct naar de verschillende watertappunten (koud water), of de cv-ketel (voor het opwarmen van water) vervoerd. Afhankelijk van de pomp, kunt u de gewenste druk zelf instellen.

DAB Esybox video

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe een DAB Esybox en een DAB Esybox mini 3 als drukverhoger ingezet kunnen worden.

Hulp bij het installeren (NL en BE)

Sinds 2014 bieden wij naast de verkoop van waterpompen, ook de mogelijkheid om door ons een drukverhoger te laten installeren. U kunt ervoor kiezen om de DAB Esybox Mini zelf te installeren, hiervoor dient u met het leidingwerk in uw woning aan de slag te gaan. Bent u een beetje handig, dan is dit geen enkel probleem. Wilt u dit liever uit handen geven, dan bent u bij Waterpomp.be aan het juiste adres. Dankzij ons netwerk aan vakkundige installatiepartners, bieden wij de complete installatie voor een zeer scherpe prijs aan in geheel Nederland en Vlaanderen.

Onderdrukbeveiliging (NL en BE)

In Nederland en België geldt er een KIWA-wetgeving die stelt dat een geïnstalleerde pomp geen waterdruk mag weghalen bij het algemene waternet (voordat het water uw woning in gaat). Een onderdrukbeveiliging zorgt ervoor dat een pomp zich aan deze wetgeving houdt. Onze DAB Esybox KIWA serie beschikt over een onderdrukbeveiliging en is geschikt om tussen uw waterleiding te plaatsen.