Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

Vertraging mogelijk: zomerdrukte vervoerders

Beste klant,

We willen u graag informeren over mogelijke vertragingen in de levering van uw bestelling. Vanwege de feestdagen ervaren onze vervoerders momenteel enorme drukte, wat kan leiden tot langere wachttijden. We begrijpen dat u uw producten snel wilt ontvangen en in de meeste gevallen zal dit ook gebeuren. Echter, er kan zo nu en dan iets tussendoor schieten. We willen u graag op de hoogte houden en bieden onze verontschuldigingen aan voor eventuele ongemakken die hierdoor kunnen ontstaan.

pakket

Wat kunt u verwachten?

In de meeste gevallen zullen uw producten binnen de verwachte levertijd arriveren. We hebben echter gemerkt dat er enkele uitzonderlijke gevallen zijn waarin vertraging kan optreden. Mocht dit het geval zijn, dan vragen we om uw begrip en geduld terwijl we er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Klantenservice

Als u vragen heeft over uw bestelling of als u zich zorgen maakt over de levertijd, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige ondersteuning.

We danken u voor uw begrip en vertrouwen in ons bedrijf. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw producten snel en efficiënt wordt geleverd, ondanks de uitdagingen die de zomerdrukte met zich meebrengt.