Hydrofoorinstallatie

Hydrofoor laten installeren

Waarom een hydrofoorinstallatie?

In Nederland en België is het gebruikelijk dat het waterleidingnet ervoor zorgt dat uw woning / complex wordt voorzien van voldoende water en druk. Voor woningen is dit normaliter toereikend, echter is dit voor complexen niet het geval. Van hieruit dient er vanuit het complex een oplossing te worden gemaakt om de waterdruk voor alle aangesloten waterpunten op peil te houden. Deze oplossing kan worden gevonden in een hydrofoorinstallatie, ook wel bekend als hydrofoorinstallatie, hydrofoor of waterdrukverhoger. Een hydrofoorinstallatie zorgt er simpelweg voor dat de waterdruk in de leiding wordt verhoogd.

Niet alleen woningcomplexen, horeca, bedrijfspanden en/of VvE's hebben baat bij een hydrofoorinstallatie. Ook woonhuizen en appartementen kunnen in bepaalde situaties baat hebben wij een drukverhoger. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe badkamer met een regendouche, maar evenaart deze niet het resultaat zoals u deze kent uit een sauna? Heeft u een waterontharder geïnstalleerd en merkt u dat er minder waterdruk uit uw kraan komt? Of krijgt u lage waterdruk-storingen op uw apparatuur zoals uw wasmachine of vaatwasser? In deze situaties biedt een hydrofoorinstallatie ook de uitkomst voor uw situatie. Dit is weliswaar een kleinere pomp, echter is het resultaat hetzelfde.

Welke hydrofoorinstallatie is voor mij geschikt?

In ons assortiment bieden wij een drietal pompinstallaties aan. Deze pompinstallaties zijn energiezuinig, geluidsarm, compact en van hoge kwaliteit. Deze drie hydrofoorpompen zijn voor een groot gedeelte van de mogelijke situaties toereikend. Bij iedere hydrofoorinstallatie hebben we vermeld voor welke applicaties ze geschikt zijn. In het kort zijn er een drietal smaken:

  • DAB Easybox Mini 3 KIWA: Geschikt voor een woning / enkele appartementen
  • DAB Easybox KIWA: Geschikt voor meerdere appartementen / VvE / bedrijfspand / commerciële ruimte / kleine horeca
  • DAB Easytwin KIWA: Geschikt voor een VvE / complex / grote horeca. Is dankzij het dubbelpomps-systeem redundant waardoor u altijd een drukverhoger tot uw beschikking heeft. Bijvoorbeeld wanneer een van de twee pompen, om wat voor reden dan ook, in storing zou vallen.

Waarom door Waterpomp.be laten installeren?

Sinds 2010 zijn wij actief in de verkoop en het advies van waterpompen. In deze jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere spelers in de online waterpompenmarkt, hebben we veel kennis vergaard en connecties opgedaan. Sinds 2014 bieden wij naast de verkoop van waterpompen, ook de mogelijkheid om door ons een drukverhoger te laten installeren. Hiervoor maken wij gebruik van ons netwerk aan vakkundige installateurs, waar we intussen al jaren succesvol mee samenwerken. U bent, net zoals ons, gebaat bij een totaaloplossing zonder zorgen. Samen met onze installatiepartners maken wij dit mogelijk.

All-in prijzen

Om het geheel zo transparant mogelijk te houden, bieden wij standaard vaste all-in prijzen. Hieronder wordt het volgende verstaan:

  • Waterpomp
  • Aansluitmateriaal
  • Reiskosten
  • Manuren

Onze installatiepartners nemen uw situatie vóór de installatie met u door, zodat wij, maar ook u niet voor verrassingen komen te staan. Zolang de waterpomp nabij de watermeter geplaatst kan worden en er een stopcontact in de nabije omgeving aanwezig is, kan de installatie doorgang vinden zonder dat er extra werk verricht dient te worden.

Heeft u vragen of zijn er bepaalde onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar.