Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

Een beregeningspomp, dé perfecte oplossing voor het besproeien van uw tuin!

Het is zeer belangrijk om uw tuin en groen en gezond te houden tijdens de warme en droge zomermaanden. Een beregeningspomp is hier de perfecte oplossing voor.

Complete pakketten, klaar voor gebruik

Waarom uw tuin beregenen?

Het beregenen van uw tuin is zeer belangrijk om uw tuin groen en gezond te houden tijdens de de warme en droge zomermaanden.

Daarbij is het van belang om vanaf het voorjaar tot en met begin van het najaar uw tuin te besproeien en zo van voldoende water te voorzien.

Waarom een beregeningspomp?

Uw gazon en planten hebben genoeg water nodig om te kunnen overleven, maar met een gieter is dit in veel gevallen niet goed bij te houden. Een beregeningspomp is hier de perfecte oplossing voor.

Het gebruikersgemak van een beregeningspomp is een duidelijk pluspunt. U installeert de pomp, koppelt een sproeier en schakelt de pomp in.

Kortom: De bergeningspomp is een ideaal hulpmiddel om uw tuin en planten te besproeien.

Voorkom drinkwater verspilling

Met een beregeningspomp kunt u regenwater, water uit een grondwaterbron, kanaal, sloot, vijver of andere bronnen verpompen. U voorkomt zo het onnodig verbruiken van drinkwater en bespaart kosten voor het waterverbruik.

Mocht u twijfelen over de waterkwaliteit, dan is het mogelijk om de pomp uit te rusten met een waterfilter (voorfilter). Hierdoor kunt u zonder zorgen water uit bijvoorbeeld een sloot verpompen.

De beste waterpomp totaal oplossing!

Waterpomp.be is meer dan alleen een webshop. Naast ons brede waterpomp assortiment van meer dan 5.000 verschillende producten, beschikken wij over deskundige adviseurs en vriendelijk helpdesk personeel die u elke werkdag graag te woord staan.

Daarnaast steken wij veel tijd in het creëren van belangrijke content zoals productinformatie, blogartikelen, hulp video’s, alle specificaties en waterpomp keuzehulp. Zoekt u informatie over de werking van een waterpomp, dan hebben wij die. Wij zoeken naar een gepaste oplossing voor uw probleem zodat u snel verder kunt met waar u gebleven was.

Bestelt u vandaag een product (meer dan 95% van ons assortiment hebben wij voor u klaarliggen)? Dan sturen wij deze dezelfde dag nog naar u toe. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u uw waterpomp zo snel mogelijk in huis heeft.

Heeft u aan een dompelpomp of beregeningspomp niet genoeg? Waterpomp.be biedt u de juiste accessoires die geselecteerd zijn voor onze producten en dus ook direct passen. Wij zijn dé specialist in oplossingen vinden. Dient u iets te vervangen of zoekt u een totaal pakket? Wij hebben een oplossing en kunnen u verder op weg helpen.

Waterpomp.be hanteert scherpe prijzen. Wij streven naar de beste prijs en zijn te allen tijde 100% betrouwbaar: niet alleen voor verkoop, maar vooral ook als u ons nodig heeft ná uw aankoop. Geen plaatje, prijsje, maar informatie, transparantie en een werkend product. Dat doen wij van Waterpomp.be.