Grundfos Hydrofoorpomp

Grundfos Hydrofoorpomp

Lees meer

Een Grundfos hydrofoorpomp is een zelfaanzuigende pomp en wordt veelal ingezet voor drukverhoging binnenshuis, als regenwatersysteem of om een tuin/gazon te besproeien. Een hydrofoor gaat automatisch aan en uit o.b.v. waterbehoefte. Meer informatie »

  • Water gebruiken vanuit een externe bron
  • Geschikt voor water uit sloot, meer, kanaal en put
  • Waterdruk in uw woning / complex verhogen
  • Schakelt automatisch in-/uit op basis van waterbehoefte
  • Kan niet dieper aanzuigen dan 8 meter

Grundfos hydrofoorpomp

Een hydrofoorpomp van Grundfos is een belangrijk onderdeel van de uitrusting in veel huishoudens. Dit type pomp wordt gebruikt om de waterdruk te verhogen, zodat deze voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Grundfos hydrofoorpompen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen, waardoor ze betrouwbaar en efficiënt zijn bij gebruik in waterdruksystemen.

Deze pomp wordt vaak gebruikt voor huishoudelijke toepassingen, zoals het verhogen van de waterdruk. De pomp wordt in dat geval tussen de waterleiding geplaatst. Verder kan de pomp ingezet worden voor agrarische toepassingen, zoals irrigatie. De pomp wordt dan op het droge geplaatst in de buurt van een waterbron en kan het water tot 8 meter diep uit de bron aanzuigen. Bij dieper gelegen water zal de pomp niet meer de druk kunnen leveren die van de pomp verwacht wordt. In dat geval heeft u een bronpomp nodig.