Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*
5 producten | Sorteer op

Einhell hydrofoorpomp

Een Einhell hydrofoorpomp is geschikt om helder natuurwater te gebruiken voor tuinberegening of als watertoevoer naar applicaties in uw woning. U bespaart een hoop schoon drinkwater door natuurwater te gebruiken om bijvoorbeeld uw toilet door te spoelen, of met regenwater uw wasmachine te laten draaien. Deze krachtige pomp kan worden gebruikt om water uit putten, reservoirs, ondergrondse tanks en zelfs natuurlijke waterbronnen op te pompen en met een hoge druk naar de gewenste plek te vervoeren. Het is een ideaal apparaat voor het leveren van een betrouwbare druk voor huishoudelijk gebruik of kleinschalige industriële toepassingen.

De Einhell hydrofoorpomp is voorzien van een robuuste motor gemaakt van corrosiebestendige materialen die zeer duurzaam zijn. Het drukvat zorgt ervoor dat de pomp niet in hoeft te schakelen zolang er nog water in het vat zit. Hydrofoorpompen zijn zelfaanzuigende pompen en kunnen het water tot wel 8 meter diep aanzuigen. Bij dieper gelegen water is een bronpomp benodigd. 

U kunt de pomp zelf eenvoudig installeren met behulp van onderstaande video. Het installatieproces van een Einhell hydrofoorpomp werkt hetzelfde als de DAB Aquajet uit de video.