Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*
10 producten | Sorteer op

Einhell dompelpomp

Een Einhell dompelpomp is een krachtig en veelzijdig apparaat dat voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De pomp kan volledig in het water worden ondergedompeld en pompt een grote hoeveelheid water binnen een korte tijd weg. De pomp heeft genoeg capaciteit om lager gelegen water een paar meter omhoog te duwen. Verder is er weinig onderhoud nodig voor deze pomp. Het is niet zonder reden dat de Einhell dompelpomp steeds populairder is geworden bij zowel huiseigenaren als bedrijven.

De motor pompt grote hoeveelheden water met maximale druk weg, waardoor hij geschikt is voor het snel en effectief leegpompen van ondergelopen kelders of putten. Bovendien zorgt de geluidsarme werking voor een minimale verstoring bij het verpompen van water.

Vlotter

Sommige dompelpompen beschikken over een vlotter die het mogelijk maakt dat de pomp automatisch in- en uitschakelt. Dit is een handige functie wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met terugkerende wateroverlast. De pomp kan in een gat in de vloer geplaatst worden en zodra daar water stijgt, dan stijgt de vlotter mee. Bij een bepaald waterniveau schakelt de pomp in waardoor het water begint te zakken. Als het gewenste waterniveau weer bereikt is zal de vlotter de pomp een seintje geven om in ruststand te gaan.