Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

T.I.P. DTX-T 7500

7 beoordelingen
loading
tick
Verwacht vanaf 27-05-2024
tick
2 jaar garantie
tick
Klanten beoordelen ons met een 4.6/5
Aantal
Aantal

Tip van onze productspecialist

Tip van onze productspecialist

Productinformatie

Specificaties overzicht

Specificaties

Algemene informatie

Fysieke eigenschappen

Technische informatie

Functionaliteiten

Soorten water dat deze pomp kan pompen

Opbrengsttabel
Persaansluiting: 1 ¼"
  • 5 m. Pump capacity start 2 m³/h
  • 4 m. Pump capacity start 3 m³/h
  • 3 m. Pump capacity start 5 m³/h
  • 2 m. Pump capacity start 6 m³/h
  • 1 m. Pump capacity start 7.2 m³/h
  • 0 m. Pump capacity start 7.5 m³/h
  • Pomp type

Vlotter

Deze dompelpomp is voorzien van een vlotter. Deze vlotter zorgt ervoor dat de dompelpomp automatisch in- en uitschakelt. Elke pomp heeft zijn eigen variabelen, wat betreft het niveau waarop de pomp zal inschakelen of uitschakelen. Robuuste vuilwaterpompen hebben vaak een hoog inschakel niveau en een hoog uitschakel niveau. Ze zullen relatief laat gaan werken en relatief vroeg ophouden. In tegenstelling tot een vlakzuiger die al eerder inschakelt en pas laat uitschakelt. Kijk voor deze variabelen bij de specificaties van de pomp. Er zijn drie soorten vlotters. Een drijvende vlotter, die aan een kabel zit, een vlotterarm en een interne vlotter. De drijvende vlotter heeft ruimte nodig, aangezien deze in alle richtingen kan bewegen. De vlotterarm heeft al minder ruimte nodig, aangezien deze alleen van boven naar beneden beweegt en in de regel dus ook meer bedrijfszeker is. Tot slot is er de interne vlotter. Deze is in de pomp gebouwd en heeft de minste ruimte nodig. Deze interne vlotters zien we vooral terug in de vlakzuiger pompen, die meestal in kleine ruimten moet fungeren.

Horizontale of verticale installatie

Deze pomp is horizontaal en verticaal te installeren. De werking van de pomp zal in beide gevallen niet verschillen. Dit betekent wel dat u flexibel bent wat betreft het plaatsen van de pomp. Dit kan in veel gevallen het verschil maken tussen een beschikbare oplossing of geen oplossing.

T.I.P.

TIP is een fabrikant uit Duitsland die zich hebben gespecialiseerd in waterpompen voor de consument. Ze hebben een zeer interessante range van vooral Inox of RVS pompen, die volledig is gericht op de consumentenmarkt. Zowel dompelpompen met een hoge capaciteit voor een zeer concurrerende prijs, tot goede RVS bronpompen, voor als het water van dieper dan 8 meter moet komen. Ook TIP is goed in staat om met de consument mee te denken. Zo hebben sommige pompen een pakket waarmee direct gestart kan worden. Andere pompen zijn uitgerust met handigheden, zoals bovenuitgang of grondplaat.

Beoordelingen van klanten

Ben
Geplaatst op 07-07-2014 POMP

pomp wordt gebruikt als fonteinpomp om sproeiring met 40 sproeiertjes te voeden. genoeg debiet,ook horizontale positie is een voordeel in deze toepassing alsook de mogelijkheid tot continu draaien. goede beschrijving van toepassingen van pomp en snelle levering

Geplaatst op 29-03-2014 Prima kwaliteit

Direct vanaf de site www.waterpompbe besteld. De pomp voldoet volkomen de kwaliteiten zoals deze beschreven zijn op site.

Hele goede service
Geplaatst op 25-01-2014 waterpomp

Zeer goed advies gekregen en dit was voor ons de eerste keer een bestelling via internet ( dus onwennig), maar zeer goed geholpen. Dank

7 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Wat doet een vlotter en wat kan ik ermee?

Indien ik de vlotter gebruik, op welk waterniveau schakelt de pomp dan automatisch in en uit?

In welke situaties kan ik deze pomp inzetten?

Wat is het verschil tussen de Maxima 18000, de DAB NOVA 300 M-A, de DAB FEKA 600 M-A en de DTX-T 7500?

Kan deze pomp in kleine ruimtes worden geplaatst?

Wordt de pomp gebruiksklaar geleverd?

Wat wordt er allemaal geleverd in dit pakket?

Downloads

T.I.P. DTX-T 7500 T.I.P. DTX-T 7500
91,95 49,95