Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*
19 producten | Sorteer op

Bestel vandaag uw CV pomp en bespaar tot € 105 per jaar*

*Berekend met de gemiddelde energieprijs in augustus 2023: €0,33 per kWh. Oude CV pompen met een vast vermogen verbruiken veel meer stroom dan de CV pompen van nu. Hoe ouder uw huidige pomp, des te meer u zult besparen op energiekosten met een nieuwe CV pomp.

Uitwisseltabel circulatiepomp

Met behulp van de uitwisseltabel vindt u direct een geschikte vervangende pomp. Om erachter te komen welke pomp u heeft kijkt u naar het typeplaatje, die zich meestal aan de voorzijde van de pomp bevindt.

Kies het merk van uw huidige circulatiepomp:

Hoe kiest u de juiste pomp?

Er zijn veel verschillende CV pompen. De een duurder dan de andere, groter, kleiner. Sowieso zijn onze CV pompen een stuk zuiniger dan de pomp die u nu heeft. De juiste keuze voor een CV pomp begint met de inbouwmaat en de schroefgrootte. Dit is vrij standaard in 130 of 180 mm. Een schroefmaat wordt vaak in inches weergegeven zoals 1" of 1,5".

De circulatiepompen die wij is ons assortiment voeren, de DAB Evosta en de Grundfos circulatiepompen, zijn meestal geschikte vervangers voor de meest gangbare oude cv pompen. Deze pompen zijn voorzien van een A-label, zijn frequentiegeregeld en verbruiken jaarlijks gemiddeld 135 kWh aan energie. Dat is een besparing van 70%, oftewel € 75 per jaar. Dat houdt in dat u de aanschaf van een nieuwe cv pomp al binnen ± 2,5 jaar heeft terugverdiend. En dan begint voor u de grote besparing.

Vaak nemen mensen pas contact met ons op nadat hun huidige pomp stuk gaat. Toch kan het uiterst lucratief zijn als u uw CV pomp, circulatiepomp of vloerverwarmingspomp al vervangt voordat deze kapot is. Start nu met besparen door middel van een nieuwe DAB of Grundfos pomp!