Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*
19 producten | Sorteer op

Bestel vandaag uw CV pomp en bespaar tot € 105 per jaar*

*Berekend met de gemiddelde energieprijs in augustus 2023: €0,33 per kWh. Oude CV pompen met een vast vermogen verbruiken veel meer stroom dan de CV pompen van nu. Hoe ouder uw huidige pomp, des te meer u zult besparen op energiekosten met een nieuwe CV pomp.

Uitwisseltabel circulatiepomp

Met behulp van de uitwisseltabel vindt u direct een geschikte vervangende pomp. Om erachter te komen welke pomp u heeft kijkt u naar het typeplaatje, die zich meestal aan de voorzijde van de pomp bevindt.

Kies het merk van uw huidige circulatiepomp:

Zelf uw CV pomp installeren is heel simpel!

Een circulatiepomp of een CV pomp zorgt ervoor dat verwarmingssystemen voorzien worden van (warm) water. De circulatiepomp is in iedere woning of pand te vinden waar een radiator en/of vloerverwarming aanwezig is. Wanneer zowel radiatoren als een vloerverwarming aanwezig is, zijn er meerdere circulatiepompen aanwezig. In de grotere woningen / gebouwen zijn in de meeste gevallen ook meerdere circulatiepompen aanwezig om een volledige circulatie mogelijk te maken.

Een cv-pomp of circulatiepomp zelf vervangen is vrij eenvoudig voor de handige klusser met een waterpomptang. Vaak is het een kwestie van twee kranen aan weerszijden van de pomp dichtdraaien en de oude er uit halen. De nieuwe past dan precies erin. Controleer dan ook zeker de inbouwmaat en de schroefmaat voordat u een nieuwe CV pomp besteld. Voor meer over het vervangen van een CV pomp, bekijk de video op onze site!