Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

Ontdek hoe u snel en eenvoudig uw stookkosten kunt verlagen

Ontdek hoe u snel en eenvoudig uw stookkosten kunt verlagen
Categorieën: cv-pomp

De koude wintermaanden komen er weer aan en dat betekent dat onze huizen en gebouwen weer warm gestookt worden. U was er vast al van op de hoogte dat uw gasrekening in deze maanden hoger is, maar wist u dat ook uw energiekosten door de koude temperatuur in deze maanden omhoog gaan?

10% van uw energieverbruik

Ieder huis met een CV-ketel, vloerverwarming of radiator is in bezit van een systeem wat ervoor zorgt dat er warm water in huis wordt rondgepompt. Dit systeem is voorzien van een pomp welke het water in de leidingen circuleert. Deze pomp wordt ook wel een CV pomp, vloerverwarmingspomp of circulatiepomp genoemd.

De reden dat uw energiekosten in de koude maanden omhoog gaan, is omdat deze pomp verantwoordelijk is voor 10% van uw totale energieverbruik. Dat is gemiddeld zo'n 450 kWh per jaar!

Energiebesparende CV pomp

Wanneer u kiest voor een energiebesparende CV pomp, kunt u hier 70% op besparen, dat komt neer op ruim € 105,- per jaar. Deze energiebesparende CV pompen zijn ook nog eens 1 op 1 uitwisselbaar met uw huidige CV pomp én u kunt dit gemakkelijk zelf doen!

Welke CV pomp heb ik nodig?

Wij hebben een vervangtabel beschikbaar gemaakt waarbij u direct de juiste vervangende CV pomp kunt vinden en bestellen. Klik hier om naar onze vervangtabel te gaan.

Wat als uw huidige CV pomp hier niet tussen staat? Geen zorgen, wij hebben voor iedere CV pomp een energiezuinige vervanger voorhanden. Neem even contact met ons op.

Hoe vervang ik een CV pomp?

Volg simpelweg de stappen uit onze instructievideo en begin direct met besparen!