Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

Case study: Bosch wasmachine + DAB Easybox Mini

Case study: Bosch wasmachine + DAB Easybox Mini
Categorieën: algemeen

Enige tijd geleden hebben wij Bosch mogen adviseren bij een showroom-opstelling voor een van hun nieuwe wasmachines. Na een succesvolle test-opstelling, is deze opstelling uiteindelijk uitgerold voor meer dan 100 witgoedwinkels, waar in iedere winkel een hydrofoorpomp van ons is geïnstalleerd.

Recensie Bosch

Hieronder de recensie vanuit Bosch:

"Om een nieuwe revolutionaire functie op onze wasmachine live te kunnen laten zien in een witgoedwinkel is watertoevoer op druk noodzakelijk. Aangezien waterdruk in een showroom van een witgoedwinkel niet beschikbaar is zijn wij gaan zoeken naar een oplossing. We hadden een pomp nodig die niet alleen erg klein en krachtig is maar ook erg stil. Bij Waterpomp.be zijn wij deskundig geholpen en uitgekomen op de DAB Easybox Mini Hydrofoorpomp. Vanwege zijn afmetingen kan deze samen met een kleine jerrycan precies in een waslade onder een wasmachine ingebouwd worden.

Dankzij de Easybox Mini hebben wij nu in meer dan 100 witgoedwinkels in Nederland een demo opstelling van onze ActiveOxygen wasmachines staan, en deze werken perfect!"

Dhr Hoffer - Bosch Nederland