Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*
1 producten | Sorteer op

Complete set voor tuinberegening

U bent op zoek naar een pomp voor het besproeien van uw tuin. Tijdens het beregening seizoen krijgen wij vele vragen over welke pomp geschikt is voor eenvoudige tuinberegening. Onder eenvoudige tuinberegening verstaan wij het gebruik van 1 zwenksproeier, waaier of pop-up sproeier voor een tuin tot 100 m2.

Daarom hebben wij voor u 3 complete Sets samengesteld, geschikt voor eenvoudige tuinberegening. Deze pakketten zijn onderverdeeld in 3 gradaties: Basis, Premium en Pro.

Alle pakketten zijn voorzien van een beregeningspomp, aanzuigslang, tuinslang en zwenksproeier. Verder worden alle benodigde koppelstukken meegeleverd, om het geheel goed aan te kunnen sluiten. Kortom: Een complete set voor tuinberegening, klaar voor gebruik.

De verschillen tussen de pakketten zitten voornamelijk in de kwaliteit van de pompen.

Het Basis Beregeningspakket is het voordeligste pakket en beschikt over een Einhell beregeningspomp, welke ideaal is voor consumenten beregening .

Het Premium Beregeningspakket is het meest complete pakket en beschikt met de Tallas D-Jet 850 over een beregeningspomp met een geïntegreerde voorfilter. Het voorfilter zorgt ervoor dat vaste deeltjes die zich in het aangezogen water bevinden, buiten het pomphuis gehouden worden.

Het Pro Beregeningspakket wordt geleverd inclusief de DAB Gardenjet 82 M, een beregeningspomp van de hoogste kwaliteit. Het merk DAB is een A-merk binnen de pompwereld en een begrip in de beregeningssector.