Truck icon Vóór 22.00u besteld, morgen in huis*

Voorkom drinkwater verspilling

Beregening is het belangrijkste als u uw tuin groen wilt houden tijdens de droge lente- en zomerperiode.

Beregen uw tuin!

Start met het beregenen van uw tuin. Let er op dat u:

  • Al op tijd in het voorjaar begint met beregenen;

  • Het voorjaar t/m het begin van het najaar blijft beregenen;

  • Voldoende water geeft aan uw tuin als deze het nodig heeft.

Wees zuinig met drinkwater

Beregenen met drinkwater kost u geld en is niet verantwoord in droge periodes. Met een beregeningspomp gebruikt u regenwater en geniet u van deze voordelen:

  • Beregen rechtstreeks uit een sloot, meer, kanaal, vijver, etc.;

  • Voorkom direct verspilling van drinkwater;

  • Bespaar kosten op uw drinkwater rekening;

  • Altijd beregenen, ook wanneer dit niet mag met kraanwater.

Met een regenwaterpomp kan dat

Als u direct toegang heeft tot een natuurlijke bron, dan kunt u meteen beginnen!
We hebben veel keuze in beregening- en hydrofoorpompen, daarom hebben we 4 handige tips opgesteld, zodat u er snel achterkomt welke pomp voor u het beste werkt.

Regenwaterpomp aanbiedingen

Waterpomp.be heeft voor deze maand weer een aantal Top Deals op een rij gezet. Hieronder treft u de hydrofoorpompen, die perfect aansluiten bij het beregenen van uw tuin in voorjaar en zomer. We hebben de top 6 meest verkochte regenwaterpompen op een rij gezet. Maak nu gebruik van deze scherpe prijzen!

De beste waterpomp totaal oplossing!

Waterpomp.be is meer dan alleen een webshop. Naast ons brede waterpomp assortiment van meer dan 5.000 verschillende producten, beschikken wij over deskundige adviseurs en vriendelijk helpdesk personeel die u elke werkdag graag te woord staan.

Daarnaast steken wij veel tijd in het creëren van belangrijke content zoals productinformatie, blogartikelen, hulp video’s, alle specificaties en waterpomp keuzehulp. Zoekt u informatie over de werking van een waterpomp, dan hebben wij die. Wij zoeken naar een gepaste oplossing voor uw probleem zodat u snel verder kunt met waar u gebleven was.

Bestelt u vandaag een product (meer dan 95% van ons assortiment hebben wij voor u klaarliggen)? Dan sturen wij deze dezelfde dag nog naar u toe. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u uw waterpomp zo snel mogelijk in huis heeft.

Heeft u aan een dompelpomp of beregeningspomp niet genoeg? Waterpomp.be biedt u de juiste accessoires die geselecteerd zijn voor onze producten en dus ook direct passen. Wij zijn dé specialist in oplossingen vinden. Dient u iets te vervangen of zoekt u een totaal pakket? Wij hebben een oplossing en kunnen u verder op weg helpen.

Waterpomp.be hanteert scherpe prijzen. Wij streven naar de beste prijs en zijn te allen tijde 100% betrouwbaar: niet alleen voor verkoop, maar vooral ook als u ons nodig heeft ná uw aankoop. Geen plaatje, prijsje, maar informatie, transparantie en een werkend product. Dat doen wij van Waterpomp.be.